De pronostiek van de redactie: laatste strohalm voor Moeskroen en wat kan Gent onder zware druk bij Standard?


Foto: © photonews 17 februari 2017 16:37

Voetbalkrant.com geeft elke week leuke prijzen weg via de prono en via het managerspel. Ook jij kan dit jaar in de prijzen vallen, als je tenminste de beste voorspellingen weet te doen.

Het is simpel! Onze redactie geeft de lezers elke periode opnieuw de kans om leuke prijzen te winnen met verschillende wedstrijden. Een prijs bij Unibet of een truitje en tickets voor matchen in de Jupiler Pro League? Het kan allemaal.

Het seizoen wordt in acht periodes opgedeeld en in elke periode kan jij al een prijs winnen (2 tickets voor een match in de Jupiler Pro League + een bonus van 50 euro bij UNIBET of een truitje van je favoriete club). Ook voor de eindwinnaar is er nog een mooie prijs!

WIJ spelen ook mee - kan u minstens ons verslaan? Hier alvast onze pronostiek volgens het TOTO-systeem (1 voor een thuiszege, 2 voor een uitzege en X voor een gelijkspel)

Speeldag 27SanderTimothyDiederikAernoutJohan
Westerlo - Club Brugge222
KV Mechelen - Lokeren111
Moeskroen - W-Beveren2X1
Eupen - KV Kortrijk11X
Zulte Waregem - STVV111
Standard - AA Gent2XX
KV Oostende - AnderlechtX12
KRC Genk - Charleroi121

Na speeldag 26 is dit de stand:

Aernout 110
Diederik 106
Timothy 101
​Sander 85
Johan 80

Toppronostikeur of manager in hart en nieren?

Ben jij de persoon die elke week opnieuw de uitslagen voorspelt? Dan wordt het hoog tijd om deel te nemen aan onze prono. Hoe? Klik gewoon op DEZE LINK!

Sta je echter wekelijks te roepen op de coach van je favoriete ploeg en denk je dat je het allemaal beter kan? Dan is het managerspel iets voor jou. Door HIER te klikken kan je meespelen.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Charleroi \\ Club Brugge \\ Racing Genk \\ AA Gent \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Sint-Truiden \\ Westerlo \\ Zulte Waregem \\ Eupen \\ KV Oostende \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk \\ Moeskroen \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.