Stijnen furieus na acht maanden schorsing: "Ik overweeg klacht neer te leggen wegens broodroof, dit zijn flagrante leugens"

17 februari 2017 15:07

Er hangt Stijn Stijnen een schorsing van acht maanden boven het hoofd. De trainer van Sporting Hasselt is furieus en wil een klacht neerleggen tegen "de flagrante leugens in het scheidsrechtersverslag".

Een uittreksel uit dat verslag van de diensdoende ref: “Na het eindsignaal zijn ze terug op het terrein gekomen om hun intimidaties en bedreigingen verder te zetten. Ze hebben het arbitrale trio ‘begeleid’ tot aan de vestiaire en hun beledigingen verder gezet.”

Stijnen haalde die bewering met videobeelden onderuit. “Zoals je ziet heeft onze ploeg al lang het veld verlaten. We zijn helemaal niet meer naar de scheidsrechter toegestapt nadien. Hij vertelt flagrante leugens. Dit is een vorm van broodroof en dat moet niemand toestaan. De schorsing vecht ik niet aan, ik verwijt de bond ook niets. Maar de scheidsrechter heeft een vals verslag opgemaakt. Dat pik ik niet. Ik overweeg een procedure voor de burgerlijke rechtbank tegen de arbiter zelf op te starten”, aldus Stijnen tegen TVL.

Redactie

Sporting Hasselt
 
 
Reacties.