Horrorblessure voor Fernando Torres, ernst onbekend, maar het zag er niet goed uit

02 maart 2017 22:40

Atlético Madrid beleeft geen echt schitterend seizoen. De ploeg van Yannick Carrasco heeft de rol op Real Madrid en Barcelona al lang moeten lossen. En nu kwam het tegen laagvlieger Deportivo ook niet verder dan een gelijkspel. Maar dat verzonk in het niets door het gebeuren met Fernando Torres

Met nog dertien wedstrijden te gaan kan Atlético zijn ambities op een rechtstreeks ticket voor de Champions League zo goed als opbergen. De achterstand op Sevilla, de derde in Spanje, bedraagt nu al negen punten. Sevilla, dat een geweldig seizoen speelt, volgt slechts op twee punten van de 'Grote Twee'.

Atlético kreeg alweer vroeg een koude douche. Na 13 minuten stond het al 1-0 een goal van Andone. Atlético had wel het betere van het spel, maar kwam niet tot héél veel rijpe doelkansen. Diego Simeone greep dan ook vroeg in. Net voor het uur bracht hij zowel Carrasco als Gaitan in de ploeg. En nog eens tien minuten later mocht ook Torres zijn opwachting maken.

Spelers in tranen bij bewusteloze Torres

En dat loonde, want Carrasco kon net voor de 70ste minuut de gelijkmaker aanbieden aan Griezmann, al deed die wel het grootste deel van het werk. Met een schitterend schot vanop 25 meter zette hij de bordjes gelijk.

Maar in de slotfase ging Fernando Torres na een botsing verschrikkelijk hard tegen de grond met zijn hoofd en bleef - waarschijnlijk - bewusteloos liggen. Zijn ploegmaats leken bijna in tranen en hij moest met de draagberrie van het veld gedragen worden.

Johan Walckiers

La Liga \\ Atlético Madrid \\ Deportivo
 
 
Reacties.