'Ronaldo houdt supertransfer van Real Madrid tegen: Hij past niet in onze kleedkamer'

02 maart 2017 08:22

Cristiano Ronaldo groeide tijdens de voorbije jaren uit tot dé absolute ster van Real Madrid. Het spreekt dan ook voor zich dat de Portugese superster een belangrijke rol vertolkt in de kleedkamer van de Spaanse topclub.

Volgens de laatste berichten zou de macht van Ronaldo zelfs zo ver gaan, dat hij een inkomende transfer kan tegenhouden. Zo weet het Spaanse Don Balon dat CR7 zijn veto stelde tegen een inkomende transfer van… Zlatan IBrahimovic.

Ibrahimovic

De Zweedse aanvaller van Manchester United vreest nog steeds dat hij naast Champions Leaguevoetbal zal grijpen met zijn huidige club, en daarom tast Ibrahimovic andere mogelijkheden af. Via zijn entourage zou de Zweed zijn dienten hebben aangeboden bij Real Madrid, waar hij het ongelijk van FC Barcelona nog wat extra zou kunnen bewijzen.

Al zal het wellicht niet tot een transfer komen… Volgens Don Balon is Cristiano Ronaldo namelijk van mening dat Ibracadabra niet in de kleedkamer van De Koninklijke zou passen. Iets wat de Portugees ook duidelijk maakte aan voorzitter Florentino Perez.

Redactie

Premier League \\ La Liga \\ Manchester United \\ Real Madrid \\ UD Las Palmas
 
 
Reacties.