Overzicht Europa: de klasseflits van Odegaard en de heerlijke knal Stafylidis (mét beelden!)

03 maart 2017 22:21

In de Jupiler Pro League staan er zaterdagavond pas wedstrijden op het programma, in de rest van Europa kwamen ook vandaag al enkele ploegen in actie. Wat wij onthouden? De heerlijke assist van Odegaard en de lekkere knal van Stafylidis.

Heerenveen-Go Ahead Eagles 2-2

Heerenveen en Go Ahead Eagles verdeelden vrijdagavond de buit na een onderhoudende wedstrijd. Martin Odegaard, het toptalent dat door Real Madrid aan Heerenveen wordt uitgeleend, pakte bij de 2-1 van Slagveer uit met een vleugje genialiteit. De Noor legde het leer heerlijk achter de verdediging van Go Ahead, Slagveer deed de rest. Bekijk de beelden hieronder en let ook op de fraaie panna die aan het doelpunt voorafging:

FC Augsburg-RB Leipzig 2-2

In Duitsland ook een onderhoudende partij. Leipzig, de nummer twee in de stand, liet punten liggen op het veld van Augsburg. Het mooiste doelpunt van de avond kwam op naam van Augsburg-speler Stafylidis, die er met een lekkere knal 1-0 van maakte. Bekijk de beelden hieronder:

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Timothy Collard

Bundesliga \\ Ligue 1 \\ La Liga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Heerenveen \\ Go Ahead Eagles \\ Lyon \\ Bordeaux \\ Real Sociedad \\ Real Betis \\ FC Augsburg \\ RB Leipzig
 
 
Reacties.