Bestuurslid reageert op 'overbodige' play-offs voor Beerschot: "Klunzig uitgedacht, maar wil het voor geen geld missen"

07 maart 2017 15:35

De play-offs in de hoogste amateurreeks in het Belgische voetbal lijken nu al een maat voor niets. Beerschot-Wilrijk telt immers al een gigantische voorsprong. Toch wil bestuurslid Walter Damen die eindronde voor geen geld missen.

"Ik lees her en der van alles over het nut van de eindronde", aldus Damen. "Ik kan iedereen verzekeren dat ik voor geen geld van de wereld de eindronde wil missen", geeft hij aan. Het gaat niet zozeer om de spankracht, wel om de unieke beleving om kampioen te spelen.

Uniek om voor de vierde keer kampioen te spelen -Walter Damen

"Destijds zijn we samen begonnen met terug te vechten en niemand (buiten wijzelf) gaf ons een kans. Nu kunnen we samen geschiedenis schrijven door voor de vierde keer op rij kampioen te worden!" Een voorstander van de competitieformule blijkt hij niet.

"Het draait bij mij niet om het nut van een klunzige uitgedachte reeks maar om het principe van kampioen te zijn. Uit respect voor alle spelers, trainers en supporters koop ik drie abonnementen. Één voor mijn vader, één voor mijn zoon en één voor mezelf. Deze traditieclub schrijft opnieuw geschiedenis en ik zal erbij zijn. U toch ook", roept hij op.

Sander De Graeve

Beerschot
 
 
Reacties.