Durft KV Mechelen in zijn PO1-drang financieel nog records breken? "Hanni en Rits staken er in hun eerste jaar bij ons ook niet met kop en schouders boven uit"


Foto: © photonews 20 maart 2017 11:29

Met een som van 600.000 euro verbrak KV Mechelen vorige zomer zijn transferrecord voor Yohan Croizet. De Franse spelmaker kende moeilijke beginmaanden Achter de Kazerne. Is Malinwa van plan nog zulke bedragen op te hoesten?

In het verleden betaalde Mechelen ook al eens 500.000 euro voor Benjamin Mokulu. De vleugelaanvaller kon zich destijds niet doorzetten bij geel-rood. Ook Croizet heeft het moeilijk om wekelijks uit te blinken, en dus is de vraag: gaat KV nog zulke transferbedragen ophoesten? De Maneblussers verlangen immers al lang naar deelname aan play-off 1.

"Hanni stak er in zijn eerste jaar bij ons ook niet met kop en schouders boven uit en Mats Rits evenmin", merkt voorzitter Johan Timmermans op in Sport/Voetbalmagazine. "In ieder geval laten we ons niet afschrikken. Voor Dimitris Kolovos (de Griekse middenvelder die voor een revalidatie van een halfjaar staat, red.) betalen we nu nog enkele duizenden euro's meer dan voor Croizet."

Jupiler Pro League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ KV Mechelen
 
 
 
Reacties.