Mourinho heeft geen al te best nieuws voor Anderlecht


Foto: © Photonews 20 maart 2017 10:49

RSC Anderlecht neemt het in de kwartfinales van de Europa League op tegen het grote Manchester United. Paars-wit zal zijn tenen mogen uitkuisen, want José Mourinho en co gaan vol voor de eindzege in het Europese bekertoernooi.

Al wie dacht dat Mourinho de voorkeur zou geven aan de Premier League, komt bedrogen uit. The Special One wint liever de Europa League dan bij de eerste vier in de Engelse competitie te eindigen.

Trofee, prestige en Europese Supercup

“Als ik moet kiezen tussen vierde eindigen in de Premier League of de Europa League winnen, dan kies ik voor een eindzege in de Europa League. Waarom? Omdat het ons recht geeft op hetzelfde (een ticket voor de poulefase van de Champions League, nvdr.), maar het bezorgt ons ook een trofee, prestige en een Europese Supercup”, aldus Mourinho.

“Maar voor hetzelfde geld winnen we de Europa League niet en moeten we tot de allerlaatste speeldag knokken voor een plaats in de top vier van de Premier League. Chelsea, Tottenham, Liverpool, Arsenal en Manchester City spelen niet meer Europees en hebben maar één match per week. Maar we gaan er vol voor”, besloot de oefenmeester van Manchester United.

Jupiler Pro League \\ Premier League \\ Europa League \\ Anderlecht \\ Manchester United
 
 
 
Reacties.