Martinez bevestigt forfait van Hazard, ook andere Rode Duivel onzeker voor match tegen Griekenland


Foto: © Photonews 20 maart 2017 20:27

De Rode Duivels nemen het komende zaterdag in het kader van de kwalificatiecampagne voor het WK 2018 in Rusland op tegen Griekenland. Op één man zal Roberto Martinez alvast geen beroep kunnen doen: Eden Hazard.

Het nieuws hing al in de lucht en maandagavond bevestigde de bondscoach het. “Eden heeft voor aanvang van de match tegen Stoke City een blessure opgelopen. Het ziet er niet zo ernstig uit, maar hij zal niet aantreden tegen Griekenland. We gaan de blessure opvolgen.”

“Het is een grote ontgoocheling voor Eden dat hij de ploeg niet kan leiden”, aldus Martinez. De bondscoach moet nu oplossingen zien te vinden. “Als je een goed team wil zijn, moet je alles kunnen opvangen. Dit is een goeie test voor ons. Ik zie alleszins genoeg spelers die zijn rol kunnen overnemen.”

Meunier onzeker

Voorts sukkelt ook Thomas Meunier met een blessure. “Hij heeft wat problemen met de enkel. De komende drie dagen zal hij niet trainen. We overleggen met Paris Saint-Germain over wat we hem gaan doen. Donderdag zullen we meer weten.”

Premier League \\ Ligue 1 \\ België
 
 
 
Reacties.