OFFICIEEL: Ondanks aanbiedingen van andere clubs blijft sterkhouder Lierse trouw

21 maart 2017 20:08

Het vertrek van Eric Van Meir zorgde vorige week voor veel commotie op het Lisp. De fans van Lierse zagen het icoon liever blijven en zijn er ook voor bevreesd dat de huidige spelerskern niet samenblijft.

De Pallieters doen er echter alles aan om de sterke selectie samen te houden. De club brak dinsdag het contract van doelman Mike Vanhamel open. De 27-jarige doelman ligt nu tot medio 2022 onder contract. De vorige verbintenis liep tot midden 2019.

"Ik ben verheugd om vandaag mijn contract bij deze club te kunnen verlengen", laat Vanhamel op de officiële webstek van Lierse weten. "Ik ben hier graag en heb ook een goede band met onze supporters."

Andere aanbiedingen

"Dat speelt allemaal mee wanneer je knopen moet doorhakken. Want er waren wel wat aanbiedingen van andere clubs, maar mijn eerste intentie was altijd om bij Lierse te blijven. De voorbije dagen heb ik met de clubmensen goed gepraat en we waren er snel uit. Ik kijk dan ook met volle goesting uit naar volgend seizoen, met eerst nog de POII als voorloper."

Diederik Geypen

Lierse SK
 
 
Reacties.