Barcelona, Bayern München, Juventus en Manchester United wrijven zich al in de handen: "Hij wil prijzen winnen en dat kan niet bij PSG"

22 maart 2017 13:56

FC Barcelona, FC Bayern München, Manchester United, Juventus, Chelsea en noem maar op: allen zullen ze zich al voorzichtig in de handen wrijven na de meest recente uitspraken van zaakwaarnemer Donato Di Campli.

Di Campli is de zaakwaarnemer van Marco Verratti, de middenvelder van Paris Saint-Germain. In een gesprek met de Gazzetta dello Sport heeft de man immers laten weten dat de kans groot is dat Verratti binnenkort andere oorden opzoeken.

"Marco wil trofeeën winnen en dat kan niet bij PSG" - Donato Di Campli

“Marco wil trofeeën winnen en dat kan niet bij Paris Saint-Germain”, doelt zaakwaarnemer Donato Di Campli op het feit dat de Franse topclub in de Champions League steevast moet afhaken wanneer het écht om de knikkers gaat.

In een gesprek gaat de zaakwaarnemer van de technisch vaardige middenveld zelfs nog een stapje verder. “Marco speelt inmiddels al vijf jaar in Parijs. Hij staat nu op een kruispunt in zijn carrière: ofwel opteert hij ervoor om veel te verdienen en niets te winnen, ofwel kiest hij ervoor om trofeeën in de wacht te slepen en een kampioen te worden.”

Barcelona, Bayern München, Manchester United, ...

De uitspraken van Di Campli zullen wellicht als muziek in de oren klinken van enkele Europese topclubs. In het verleden toonden onder meer FC Barcelona, FC Bayern München, Manchester United, Juventus en Chelsea voorzichtige interesse in Verratti.

Langs de andere kant beseft Di Campli dat zijn speler flink wat geld in het laatje zal moeten brengen. “Omdat Marco nog tot 2021 onder contract ligt bij PSG”, aldus de zaakwaarnemer. “Maar één ding is zeker: als Marco vertrekt bij PSG, dan is het naar een Europese topclub.”

Redactie

Premier League \\ Bundesliga \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ Manchester United \\ Chelsea \\ PSG \\ Juventus \\ Bayern München \\ Barcelona
 
 
Reacties.