Karelis werd gemist bij Genk, maar ging intussen wel doorlijdensweg: "Het had fataal kunnen zijn"

24 maart 2017 07:35

Nikolaos Karelis werd gemist bij Genk tijdens de reguliere competitie. Wat als... de Griekse spits er had bijgelopen tot het einde? Had Genk dan play-off 1 gehaald? Allemaal veronderstellingen natuurlijk, want Karelis kon niet spelen vanwege een echte lijdensweg.

Tijdens de laatste wedstrijd van 2016 tegen Gent scheurde hij de kruisbanden van zijn linkerknie. En daar kwamen nog complicaties bij... "Na de operatie verliep alles goed tot ik twee weken later hevige pijn in de borststreek kreeg, net onder mijn oksel. Het voelde aan als een kramp die niet overging", doet hij zijn verhaal in HLN.

En toen begon de miserie. "Aanvankelijk dachten de dokters dat het een virus was, maar de pijn verergerde. Ik sliep zelfs rechtop zittend in bed. Op een bepaald moment heeft mijn vrouw mij midden in de nacht verplicht om naar het ziekenhuis te rijden. Daar stelden ze vast dat er een bloedklonter in mijn long zat."

Gelukkig heb ik eens naar mijn vrouw geluisterd

"Ik heb nog vijf dagen in het ziekenhuis van Hasselt gelegen. Gelukkig heb ik eens naar mijn vrouw geluisterd, als zo'n klonter naar het hart of de hersenen gaat, kan dat fataal zijn. Nu is alles opnieuw in orde en kan ik mij volledig toeleggen op mijn revalidatieschema."

Redactie

KRC Genk \\ België \\ Griekenland
 
 
Reacties.