De Mos opnieuw met voeten vooruit richting Vanhaezebrouck: "Hij kon niet ongestraft blijven rommelen, het was de bedoeling"

25 maart 2017 21:39

Hij durft al eens provoceren en met grote uitspraken komen, maar verder is Aad De Mos een gerespecteerd gewezen coach en huidig analist. In het verleden had hij al veel kritiek op AA Gent en Hein Vanhaezebrouck. En daar blijft hij bij: "Het was heus doordacht, in zijn hoofd raken was de bedoeling."

Zo gaf De Mos ooit aan dat Vanhaezebrouck zich belangrijker voelt dan zijn spelers. "Dat was doordacht. Ik informeer me off the record en ik volg alles minutieus op", aldus de Nederlandse analist nu in Het Nieuwsblad.

"Ik zag hoe het escaleerde die maand en hij kon niet ongestraft blijven rommelen. Dat hij reageerde dat ik in pensioen was? Een teken dat ik in zijn hoofd was geraakt en dat was de bedoeling."

De code van Gent IS toch gekraakt?

Ook de code van Gent - die volgens De Mos is gekraakt - leverde veel fuzz op. "De code is toch gekraakt? Je zag het bij Gent - Mechelen opnieuw. Jammer dat Mechelen aan een punt genoeg had, anders hadden ze misschien wel vooruit moeten spelen."

Maar hij beseft verder wel: "Ik had als coach nog véél verder kunnen komen, had ik wat meer een diplomaat geweest. Maar dat kon ik niet." Zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Redactie

KRC Genk \\ KAA Gent \\ KV Mechelen \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.