Allen naar de Lotto Arena vanavond: "Eerst topmatch en daarna Rode Duivels"

25 maart 2017 13:32

Vanavond staat er in het futsal een topmatch op het programma: FT Antwerpen tegen Gelko Hasselt. Oftewel nummer drie tegen nummer twee. En daarna is er nog sfeer te beleven, want de match gaat door in de Lotto Arena, met aansluitend de Rode Duivels op groot scherm.

"Een fantastisch initiatief", aldus FT Antwerpen-trainer Karim Bachar. "In de Lotto Arena spelen is voor ons sowieso een eer. En we hopen dat de combinatie mensen zal aantrekken. Het is ook een topmatch. Wij proberen zo goed mogelijk te staan voor de play-offs en Hasselt wil zijn tweede plaats verstevigen."

Beide clubs volgen wel al op respectabele afstand van Halle-Gooik. "Die ploeg is dan ook volledig prof. Ze hebben ook buitenlandse spelers aangetrokken. Gelko leunt daar dicht tegenaan. Wij doen het dan weer met veel spelers uit onze eigen jeugd en hebben een veel kleinere kern."

FT Antwerpen wil in de toekomst ook wel naar een soort van profstatuut. "Er wordt al lang over gesproken", knikt Bachar, maar we moeten realistisch blijven: we zijn er nog niet klaar voor. Het zal nog wel even duren."

Het programma van vanavond:

Kaarten ook verkrijgbaar aan de zaal voor aanvang

17:00 Beloften FT Antwerpen – Gelko Hasselt
18:30 A-kern FT Antwerpen – Gelko Hasselt
20:15 RAFC-spelers – ex-FT Antwerpen-spelers
20:45 België (Rode Duivels) – Griekenland op groot scherm

Johan Walckiers

 
 
Reacties.