Anderlecht - Manchester United? Ze hadden zélfs het Eurostadion volgekregen!

25 maart 2017 21:19

Anderlecht - Manchester United? Het maakt wat los bij de supporters. Plots is iedereen fan van paars-wit, zelfs de sporadische supporters willen er bij zijn. Maar makkelijk zal het niet worden om aan aan ticket te geraken.

Het eerste probleem is dat de capaciteit voor de Europese wedstrijden bij Anderlecht wat lager ligt dan in de reguliere competitie. Meer dan 21.000 tickets kunnen dus niet worden verkocht.

Veel abonnees gaan echter naar deze topmatch willen gaan kijken en dus zouden er (bijna) geen tickets over zijn in de vrije verkoop. Ook de aanvragen vanuit Engeland (6000) waren een veelvoud van het aantal plaatsen (1200).

La Dernière Heure deed een rondvraag en kwam tot de conclusie dat het stadion minstens 2 en zelfs 3(!) keer vol zou kunnen zitten. Had er al een Eurostadion gestaan in Brussel? Dan hadden de fans van paars-wit dat dus ook mogelijk volgekregen. Straf!

Johan Walckiers

Premier League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Manchester United \\ België \\ Griekenland
 
 
Reacties.