Puurs komt op een diefje winnen in Hamme

25 maart 2017 19:45

Na de zege in de Beker tegen Limal wilde Hamme in de competitie ook de topper tegen Puurs tot een goed einde brengen. Het werd een spannend duel, met jammerlijk verlies.

De derby’s tussen Hamme en Puurs hebben altijd iets extra… Een gezonde spanning tussen beide clubs, en een vol huis voor deze topper. Hamme greep zijn tegenstander direct bij de keel, om door een vroege goal de druk wat te verminderen.

Toch kon het voor de koffie maar 1 keer scoren en dat zou het na de rust zuur opbreken, want zeker in die eerste helft had het meer dan 1 keer moeten scoren.

Doelman Seghers speelde sterk, ook het doelhout deed zijn werk voor de bezoeker. En plots kon het profiteren van een paar keer balverlies en van de 1-0 meteen 1-2 maken. Een overwinning op een diefje, maar wel een knappe zege. Hamme moet volgende week in Limal winnen om kans te blijven maken op de play-offs.