Louwagie hoopt nog op oplossing: "Waarom hij niet bijtekende? Hij wil niet"

25 maart 2017 14:28

Zoals we u afgelopen week al lieten weten, zit AA Gent in een moeilijke postie omtrent Thomas Foket. Nu hij Rode Duivel is, gaat zijn marktwaarde de lucht in, maar het bestuur liet zijn contractverlenging/verbetering te lang aanslepen.

Foket zit nu in een positie waarin hij zijn contract niet meer hoeft te verlengen, want eind volgend seizoen is hij transfervrij. De speler staat dus sterk in de onderhandelingen met ofwel een nieuwe club ofwel met AA Gent. Maar waarom verlengde Michel Louwagie zijn contract niet? Want Foket speelt nog altijd aan dezelfde voorwaarden als drie jaar geleden, toen hij nog niet was doorgebroken.

"Waarom Foket nog niet heeft bijgetekend? Omdat hij niet wil", zegt algemeen directeur Michel Louwagie in Het Nieuwsblad. "Op dit moment lopen er ook geen gesprekken."

Foket staat dus bijzonder sterk: "Ik hou het gewoon open. Ik heb nog niet bijgetekend bij Gent, maar het is ook niet dat ik al een transfer in gedachten heb. Ik wil gewoon niet te vroeg conclusies trekken."

Redactie

KAA Gent \\ België \\ Griekenland
 
 
Reacties.