Onze toppers van de week in de Super League

27 maart 2017 10:30

Het nieuwe seizoen in de Super League gaat stilaan de laatste rechte lijn in. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de voorbije speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Gent Ladies

Er is weer (iets of wat) spanning in de Super League en daar mogen we vooral de Gent Ladies voor danken. Op bezoek in het hol van de leeuw in Luik gingen ze er in het slotkwartier op en over.

Drie ploegen hebben nu voorlopig evenveel punten. De Rouchettes hebben dan nog wel een match tegoed, er is toch opnieuw een klein beetje spanning in de competitie.

Tienen B

Je moet het de speelsters van Tienen toch geven: ze spelen door. Met een halve B-ploeg kregen ze een serieus pakje slaag tegen Genk, maar ze willen het seizoen wel degelijk uitdoen.

Moeilijk voor de meisjes uit provinciale om zich te meten in de Super League, maar ze zetten wel alles op alles om zo goed mogelijke resultaten te halen. Respect!

Elke Van Gorp

Amber Maximus en Sanne Schoenmakers vielen de voorbije week dan wel geblesseerd uit, met Elke Van Gorp is er ondertussen wel een aanvalster terug aan de weg naar de top bezig.

De Red Flame mocht invallen bij de Buffalo's en scoorde ook meteen haar eerste doelpunt van 2017. Een mooi moment dus voor de flankspeelster.

Aernout Van Lindt

Dames OHL \\ Standard de Liège \\ Anderlecht \\ KSK Heist \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.