Marc Hendrikx ziet drie middenvelders uit Jupiler Pro League schitteren: "Ze zijn fantastisch"

28 maart 2017 08:45

KRC Genk greep naast een plaats in play-off 1, maar dat neemt niet weg dat de ploeg van Albert Stuivenberg de voorbije weken hogeschoolvoetbal op de grasmat legde. Het middenveld van de Limburgers speelde daarin een belangrijke rol.

“Sander Berge, Ruslan Malinovskyi en Alejandro Pozuelo: die drie jongens vormen een fantastische driehoek op het middenveld van KRC Genk”, vertelt voormalig Genk-speler Marc Hendrikx in een gesprek met Voetbalkrant.com.

“Berge, Malinovskyi en Pozuelo zijn ondertussen zo goed op elkaar ingespeeld, dat ze het heel wat tegenstanders moeilijk kunnen maken. Als zij hun wil kunnen opleggen aan een tegenstander als Celta de Vigo, zou Genk weleens iets kunnen doen in de Europa League.”

Uitdaging tegen Celta de Vigo

Hendrikx kan al niet meer wachten om het middenveld van Genk bezig te zien tegen de Spanjaarden. “De wedstrijd tegen Celta de Vigo wordt iets om naar uit te kijken. De driehoek op het Genkse middenveld zal zich eens écht kunnen meten met een goed voetballende en technisch onderlegde tegenstander.”

Timothy Collard

KRC Genk
 
 
Reacties.