Obbi Oulare lucht zijn hart en looft ex-ploegmaat Club Brugge: "Ik hoorde in 18 maanden lang niemand, maar hij bleef me steunen in de moeilijke momenten"

28 maart 2017 12:05

Obbi Oulare (21) begon uitstekend aan zijn uitleenbeurt bij het Nederlandse Willem II. De Belgische belofteninternational kwam al vijf keer in actie, scoorde twee keer en gaf ook één assist. En dus zette de aanvaller zichzelf weer op de voetbalkaart.

Uit het oog, uit het hart. Dat geldt ook in de voetbalwereld, zo mocht Oulare aan den lijve ondervinden. "Ik hoorde veel mensen toen ik bij Club Brugge speelde en alles perfect liep. Met vervolgens een transfer naar Watford."

"Maar in de moeilijke achttien maanden die volgden, hoorde ik buiten familie en enkele dichte vrienden niemand", lucht Oulare zijn hart in gesprek met Voetbalkrant.com. "Dan merk je wie echt om je geeft."

Who will care about you... Het is een levensles, niet alleen in het voetbal - Obbi Oulare

"Na mijn prestaties bij Willem II kreeg ik weer enkele onverwachte berichtjes. Uit respect stuurde ik 'Bedankt' terug, maar meer ook niet. Who will care about you... Het is een levensles, niet alleen in het voetbal. Ik ben blij dat ik dit nu al meemaak."

Iemand wie wél altijd aan zijn zijde stond, was een oud-ploegmaat van bij Club Brugge. "Thomas Meunier bleef me op de moeilijke momenten geregeld sturen. Dat deed deugd. We waren goeie vrienden bij Club. Thomas maakt een geweldige ontwikkeling door. Het is straf wat hij op één jaar tijd realiseerde. Hopelijk gaat het voor mij ooit ook zo snel." (knipoog)

Oulare en Meunier samen bij Club Brugge in 2014

Diederik Geypen

Nederlandse Eredivisie \\ Club Brugge \\ Willem II \\ Zulte Waregem \\ België \\ België
 
 
Reacties.