Succescoach uit de JPL die aan Club Brugge wordt gelinkt, spreekt klare taal: "Ik zou hen nooit verlaten voor Standard"

28 maart 2017 10:56

Niet Standard, maar wel Charleroi verdedigt de Waalse eer in play-off 1. Dat hebben de Zebra's in grote mate de danken aan Felice Mazzu.

De oefenmeester loodste Charleroi voor de tweede keer in drie jaar tijd naar PO1. Een straffe prestatie, want de Carolo's moeten elk seizoen heropbouwen door het vertrek van enkele sleutelpionnen. Deze zomer zou Mazzu wel eens een stap hogerop kunnen zetten, maar...

"Ik zou Charleroi nooit verlaten voor Standard", maakt de coach duidelijk bij Sporza. "Zelfs niet als het bestuur akkoord gaat. Ik heb van deze club een kans gekregen om mij te bewijzen. Het publiek heeft veel respect voor mij. Dat zou geen goeie stap zijn voor de club, voor de regio, ook niet voor mij.

"Als ik hier op een dag ontslagen word en ik heb geen werk, dan is het een ander verhaal. Dan kan ik mij wel voorstellen dat ik trainer word van Standard."

Veel gehoord en gelezen

Mazzu werd de voorbije maanden al aan Club Brugge gelinkt. "Als op een dag een club belt, een club die financieel meer middelen heeft en die meedoet voor de prijzen, dan zal ik dat voorstel bespreken met het bestuur. Als dat niet gebeurt, blijf ik graag hier. Ik hoor en lees ook veel, maar tot nu toe heeft nog niemand mij officieel benaderd."

Redactie

Charleroi \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
Reacties.