Eric Van Meir trekt niet naar het Lisp, maar vervoegt de Lierse-fans die boycot houden: "Dat is het minste dat ik kan doen"

29 maart 2017 17:27

Lierse SK krijgt zondag Standard over de vloer in zijn eerste wedstrijd van play-off 2. De fans van de Pallieters willen die match boycotten en roepen iedereen op om samen in het centrum van Lier naar de partij te gaan kijken.

De actie in een steunbetuiging voor Eric Van Meir die volgens de supporters onterecht aan de kant werd geschoven. En dus zal de ex-coach hen vervoegen. "Ik zal in het centrum van Lier naar de match kijken", laat Van Meir aan Sporza weten. "Met al die steunbetuigingen is dat het minste wat ik kan doen. Eerst ga ik naar de Ronde van Vlaanderen kijken en dan beslis ik in welk café ik de match zal volgen."

"Die steunbetuigingen zijn een teken dat mijn ontslag onterecht was. Ik had ze liever niet gekregen, want dan zou ik nog trainer van Lierse zijn", aldus Van Meir die nog niet in het stadion wol gaan zien. "Het is niet het goede moment. Ik ben nog maar net ontslagen en heb nooit afscheid kunnen nemen van mijn spelers."

Redactie

Lierse SK \\ Standard
 
 
Reacties.