Blijft succescoach Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent of niet? De oefenmeester laat alvast in zijn kaarten kijken richting volgend seizoen

29 maart 2017 14:35

Wat staat er in de zomer met Hein Vanhaezebrouck te gebeuren? Wanneer de Buffalo's net als vorig seizoen naast de Champions League grijpen, is het niet ondenkbaar dat de succescoach een stap hogerop zet.

In gesprek met Sporza geeft Vanhaezebrouck toe dat er wat beweegt. "Het is niet muisstil rond mij, er zijn verschillende contacten", laat de oefenmeester weten. "Het is aan mij om in te schatten of het moment er is om te vertrekken. Daar is nog geen besluit genomen. Dat zou nog altijd kunnen."

"Maar het is niet zo dat ik elke dag de brievenbus opendoe om te kijken of er een brief in ligt met een voorstel. Ik sta er niet meer voor open dan vorig jaar."

In overweging nemen

En dus geeft Vanhaezebrouck de Gentse burger hoop. "Het is niet dat ik snel op iets anders spring, zo zit ik niet in elkaar. De kans dat ik volgend seizoen nog trainer ben van Gent is groter dan dat ik weg ben. Ik heb nooit gezegd dat ik zou vertrekken. Maar als er zich plotseling iets interessants aandient, dan zal ik dat in overweging nemen."

Redactie

KAA Gent
 
 
Reacties.