Buffalo's zouden goudhaantje al snel kunnen kwijtspelen: "We wachten op telefoontje uit grote competitie"

30 maart 2017 11:58

Yuya Kubo heeft indruk gemaakt tijdens zijn eerste maanden bij AA Gent. Met zijn doelpunten had hij een groot aandeel in de kwalificatie van Gent voor play-off 1. Maar de vraag is of de Buffalo's lang van hem gaan kunnen genieten...

Zijn manager, Maurizio Morano, gaf in een interview aan Tuttomercatoweb immers aan dat zoiets lang nog niet zeker is. "Gent toonde een zeer vooruitziende blik toen ze hem aantrokken", aldus Maurizio. "Ze gaven 3,5 miljoen uit plus bonnussen, maar in juni zouden ze een harder gevecht moeten leveren hebben", meent hij.

"Bijna alle Japanse voetballers kiezen voor de Bundesliga dankzij de immigrantenwet. Ik heb geprobeerd hem bij Young Boys te laten acclimatiseren aan Europea. Zijn technische vaardigheden stonden altijd buiten kijf, maar hij moest aan de atletitsche werken. Gent is ook een tussenstap, we wachten op een telefoontje van een grote competitie", laat Maurizio weten.

Hij kan het maken in de Bundesliga, La Liga of de Serie A

Gent moet dus oppassen. "Zeg nooit nooit. De speler wil het beste eruit halen. Als er een bod zou komen, zullen we Gent daar zeker mee confronteren. Ik geloof dat hij het kan maken in de Bundesliga, La Liga of de Serie A. De Premier League is misschien te fysiek voor hem, maar dat is nog niet zeker. We zien wel wat er gebeurt."

Johan Walckiers

KAA Gent
 
 
Reacties.