Miguel Wiels, fervent Gent-supporter in zijn vrije tijd, blijft voorzichtig: "Denk niet dat Gent een beter team heeft dan Club"

30 maart 2017 12:34

Met play-off 1 in aantocht is het tijd om aan enkele bekende fans hun opinie te vragen over hun favoriete teams. Beginnen doen we met Miguel Wiels, uiteraard supporter van AA Gent in hart en nieren.

De bekendste pianist van het land blijft rustig wanneer het over de kansen van Gent gaat. "Het is een beetje koffiedik kijken, want het is een seizoen van ups en downs. Af en toe was het voetbal onwaarschijnlijk mooi, maar even vaak zag je een ploeg die play-off 1 niet verdiende."

"Volgens mij is de derde plaats het hoogst haalbare. Door het ontbreken van Genk en Standard zal er op Anderlecht en Club Brugge geen maat staan. Er zitten, met alle respect, een paar kleinere teams in play-off 1 en tegen hen gaan die topploegen geen punten laten liggen."

Anderlecht en Club gaan geen punten verliezen tegen de kleinere teams -Miguel Wiels

Moet het dan in de eerste twee wedstrijden gebeuren? De Buffalo's nemen het dan immers op tegen Club én Anderlecht. "Het zou best kunnen, maar de laatste zege in de reguliere competitie tegen Club, vond ik verdiend, maar ook gevleid. Ik denk niet dat Gent een beter team heeft dan Club. Met een gelijkspel zondag ben ik tevreden."

Tottenham en... Eupen

"Wat het hoogtepunt was dit seizoen? Tottenham natuurlijk, zowel thuis als op Wembley. Ook de match tegen KV Mechelen was voor mij fantastisch qua sfeer." Over het dieptepunt moet hij niet lang nadenken.

"De thuismatch tegen Eupen, met de complete afgang aan het einde toen Kalinic de blunder van zijn leven beging. Op dat moment zat ik in zak en as, play-off 1 kwam echt in gevaar. Ook op Waasland-Beveren speelden we een non-match en mochten we blij zijn met de drie punten."

Sander De Graeve

KAA Gent
 
 
Reacties.