Simons weet wat er nodig is: "Dan kan niemand ons stoppen"

30 maart 2017 10:09

Timmy Simons wil maar wat graag de play-offs van vorig seizoen losjes overdoen. Club liet wat van z'n pluimen naar het eind van de reguliere competitie toe, maar maakt nog alle kans op die tweede titel op rij.

Daarvoor is wel het beste Club Brugge nodig. Mét klasbakken Izquierdo en Refaelov dus. Die eerste sukkelt al een hele poos met blessures en de Israëliër is nog steeds op zoek naar z'n beste vorm. Kan het wel zonder hen?

"Ik denk dat we iedereen op topniveau nodig hebben, maar nog belangrijker is dat alle puzzelstukjes in elkaar moeten vallen. Eens je in die flow zit, kan niemand je stoppen", aldus Timmy Simons in Het Laatste Nieuws. "Ongeacht wie speelt."

Je kan niet verwachten dat Immers drie tegenstanders zal dribbelen -Timmy Simons

"Izquierdo en Refaelov hebben natuurlijk die extra kwaliteit, maar andere jongens kunnen iets anders bijbrengen. Vormer is daar een mooi voorbeeld van. Hij stond zelfs rechtsachter, maar het werkte ook. Iedereen moet zijn eigen invulling geven aan een positie."

Natuurlijk is een speler als Immers geen Izquierdo. "Je kan niet verwachten dat Immers drie tegenstanders zal dribbelen of doorgaan op snelheid zoals Joske. Zolang hij maar effectief is. Realistisch spelen mag ook, hé. Als het maar rendeert."

Bart Vandenbussche

Club Brugge
 
 
Reacties.