Wordt het dan toch nog spannend in Duitsland? Zwakke Müller staat symbool voor matig Bayern München, dat zelfs tegen tien man niet kan scoren

15 april 2017 21:00

Zou het dan toch nog spannend worden in de Bundesliga? We durven het te betwijfelen, maar leider Bayern München zal toch een tandje bij moeten zetten, wil het zich geen zorgen hoeven te maken over een nieuwe Duitse titel.

Zaterdagavond leek de regerende Duitse kampioen alleszins nog van slag van de nederlaag in de Champions League tegen Real Madrid. Bayern München was dan wel lange tijd de betere van Bayer Leverkusen, toch slaagde de ploeg van Carlo Ancelotti er niet in om tot scoren te komen.

Een zwakke Thomas Müller stond meer dan eens symbool voor de matige prestatie van Bayern. Zelfs uitstekende kansen werden keer op keer de nek omgewrongen door Müller en co. Zelfs toen Jedvaj tegen zijn tweede gele kaart aanliep, kon Bayern het verschil niet meer maken. Het blijft wel leider in de Bundesliga, nummer twee RB Leipzig volgt op... 9 punten. Bayern zit dus wel nog even safe.

{INSERT_MATCHES_TODAY}

Bundesliga \\ Bayern München \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.