Realisme, teleurstelling en trots bij Genk na mislopen halve finale

21 april 2017 07:48

KRC Genk kwam één doelpuntje tekort om zich te verzekeren van een plek in de halve finale van de Europa League. De spelers deden er alles aan en gaven toe dat Celta De Vigo heel sterk was.

"Zij waren beter dan ons", reageerde Timothy Castagne. "Wij kenden goede momenten, maar we moeten eerlijk zijn. Celta is een heel goede ploeg en ze stonden tactisch heel erg goed."

"We kunnen onszelf niets verwijten", vindt Trossard. "Na mijn goal kwam het geloof terug in de ploeg, maar het is uiteindelijk niet meer gelukt. We zijn koud gepakt op de counter."

Dit maakt me trots - Albert Stuivenberg

"We hebben echt alles gegeven", zei Samatta en ook coach Stuivenberg vertelde zijn jongens dat hij tevreden was met hun inzet. "Het was heel stil in de kleedkamer. De coach heeft ons toegesproken en gezegd dat hij trots was op ons", aldus Schrijvers.

Het laatste woord is voor de coach: "Dichtbij en net niet, maar strijdend ten onder. Het is een ongeloofljk knappe prestatie van gans het team om zo ver te komen. Vooral de manier waarop maakt me trots."

Robby Morren - Manuel Gonzalez

Europa League \\ KRC Genk \\ Celta De Vigo
 
 
Reacties.