VIDEO: Sarr zorgde voor mirakel met absolute wereldgoal: "Ja, we wisten dat hij dit kon"

24 april 2017 13:39

Eerlijk, had je ons in minuut 89 gezegd dat Kortrijk nog eens zou scoren tegen Eupen, we hadden je gek verklaard. Had je gezegd dat Kortrijk nog twee keer zou scoren en Sidy Sarr met een wereldgoal voor de laatste zou tekenen, was je helemaal mesjogge.

Toch was dat het mirakel dat zich in het Guldensporenstadion voltrok. Na Moeskroen dus al het tweede mirakel ginds, het zal aan het water van de Leie liggen. Na de goal van Totovytskyi (ben je gek?) kreeg Sarr een hoge bal, controleerde die en knalde een pracht van een volley tegen de touwen (mesjogge). Toch was het voor zijn ploegmaats geen verrassing.

Sarr zat vol vertrouwen -Hervé Kage

"We weten dat hij een enorme trap in de benen heeft", aldus Hervé Kage achteraf. Vandaar liet hij Sarr verrassend ook een uitstekend geplaatste vrije trap nemen. "Hij zei met dat hij veel vertrouwen had en het gevoel had dat die vrije trap binnen kon. Dan laat je die jongen trappen", aldus een ootmoedige Kage.

Sarr zelf was uiteraard ook in de wolken, maar hij wou vooral het team bedanken. "Ik ben gelukkig, ook al speel ik de laatste weken niet veel. Maar ik train en doe mijn werk zoals het moet. De teamspirit was top vandaag, daardoor komen we terug." Bekijk hieronder nogmaals zijn wereldgoal.

Sander De Graeve

Eupen \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.