Club én Cercle Brugge kunnen Melsele nog hak zetten: "Gaan er alles aan doen"

29 april 2017 11:00

In de Super League is het officieel nog wachten tot volgende week, maar dat Standard de titel gaat pakken staat buiten kijf. En zo is er nog 1 spannende reeks: 2e nationale A. Daar wordt op zaterdag 29 april het verschil gemaakt.

In de stand heeft Melsele twee punten voorsprong op Club Brugge. Op doelsaldo heeft het meer dan waarschijnlijk genoeg aan een puntje op bezoek bij Cercle Brugge, terwijl blauw-zwart moet winnen en hopen dat Melsele verliest.

Daarbij kunen ze dus ook hopen dat hun stadsgenoten kunnen zorgen voor een stuntje tegen Melsele. "Natuurlijk dromen wij nog van de titel", klinkt het bij Febe Vanhaecke van Club Brugge. "Maar we weten ook dat Melsele waarschijnlijk geen punten gaat laten liggen, al moet ons dat niet tegenhouden."

"Laat Cercle maar een keertje blauwgetint zijn. Ik ken wel wat speelsters bij Cercle, maar ze gaan sowieso extra hun best doen", aldus Vanhaecke. Iets wat in Cerclehoek zeker wordt bevestigd door kapitein Samantha Westphal. "We hebben al wat sms'jes gekregen vanuit Brugge, dat klopt. We willen hen zeker wel een cadeautje schenken, want wij hebben de drie punten ook nog nodig."

"Melsele komt met enkele bussen naar ons, want ze willen een kampioenenfeest vieren. Wij gaan dat proberen tegen te houde, maar het zal wel een zenuwachtig begin worden met veel sfeer. Melsele was dit seizoen misschien wel de beste ploeg en ze zouden de titel zeker verdienen, maar we gaan er alles aan doen om hen tegen te houden. Soms hebben we eens een dag waarop alles lukt ..."

Aernout Van Lindt

Sinaai Girls \\ Cerkelladies Brugge \\ Club Brugge \\ Svelta Melsele
 
 
Reacties.