Jeugdproduct Club Brugge beseft dat het moment van de waarheid is aangebroken bij Waasland-Beveren: "Anders kan ik profvoetbal vergeten"

03 mei 2017 17:34

Aaron Dhondt mocht zaterdag tegen STVV voor de zevende keer dit seizoen zijn opwachting maken bij Waasland-Beveren. Hoe kijkt de 21-jarige aanvaller die zijn jeugdopleiding bij Club Brugge genoot nu terug op zijn eerste seizoen in de Jupiler Pro League?

"Dit was een unieke ervaring. Vooraf had ik er geen idee van wat dit zou inhouden: leven als een prof, werken in moderne faciliteiten, ...", aldus Dhondt die overkwam van voormalig derdeklasser KFC Izegem en er zeventien keer scoorde.

Het is nú dat ik alles op alles moet zetten - Aaron Dhondt

In het begin van het seizoen sprak Dhondt zijn ambities uit bij Voetbalkrant.com. (Dat leest u HIER) Is hij nu tevreden over zijn 119 speelminuten tot dusver?

"Ik wist natuurlijk dat ik niet direct zou spelen", gaat Dhondt verder. "Op training probeer ik me zoveel mogelijk te bewijzen. Ik wacht mijn kansen in play-off 2 af. Het is nú dat ik alles op alles moet zetten", beseft de West-Vlaming. "Andes kan ik profvoetbal vergeten en gewoon gaan werken."

2e amateurliga A \\ Club Brugge \\ Zulte Waregem \\ Izegem \\ Waasland-Beveren
 
 
 
Reacties.