Izquierdo schittert met hattrick: "Ik ga dit nooit meer vergeten"

05 mei 2017 23:42

José Izquierdo was vrijdagavond de grote man bij Club Brugge. De Colombiaan bewees op bezoek bij Charleroi nog eens waarom hij enkele maanden geleden met de Gouden Schoen aan de haal ging. 'Joske' tekende voor een hattrick, de eerste uit zijn carrière.

“Ik ben heel gelukkig”, lachte Izquierdo na de 1-3 op Mambourg zijn tanden bloot. “Ik ben blij voor mezelf, de ploeg en de supporters die de verplaatsing naar Charleroi maakten. Ik zal deze avond nooit meer vergeten.”

Een avond om nooit meer te vergeten? Joske verduidelijkte: “Het is de eerste keer in mijn carrière dat ik drie doelpunten in een wedstrijd maak. Zelfs in Colombia ben ik nooit verder dan twee doelpunten in één en dezelfde wedstrijd gekomen. Ik heb de wedstrijdbal meteen na de match meegenomen.”

"Een nieuwe titel" - José Izquierdo

Die matchbal was ondertussen zelfs al gesigneerd door al zijn ploegmaten. Een dolgelukkige Izquierdo keek tot slot nog even verder. “Ja, nu heb ik alles meegemaakt in België. Dankjewel, België! (lacht) Wat ik nu nog wil bereiken? Een nieuwe titel”, aldus de winger.

Of er volgende week zondag vier maken tegen rivaal Anderlecht? Die vraag beantwoordde Izquierdo niet, maar hij sloot af met (nog) een kamerbrede glimlach en een hand shake.

Timothy Collard

Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.