Real heeft Ronaldo niet nodig en doet uitstekende zaak in de titelstrijd

06 mei 2017 22:34

Real Madrid heeft een overtuigende 0-4 overwinning geboekt op het veld van Granada, dat al zeker is van degradatie naar tweede klasse. Bij afwezigheid van Cristiano Ronaldo namen James Rodriguez en Alvaro Morata de doelpunten voor hun rekening.

Real Madrid wist wat er te doen stond na de overtuigende 4-1 zege van Barcelona tegen Villarreal. De Koninklijke had de boodschap goed begrepen en stond na tien minuten al op een comfortabele 2-0 voorsprong na twee treffers van James Rodriguez. Al startte Real wel met een 'B-elftal'.

4-0 voor de pauze

En nog voor de rust waren de bezoekers uit Granada helemaal uitgeteld. Alvaro Morata deed het kunstje van Rodriguez mooi over en zette zijn naam twee keer op het scorebord.

Na de pauze haalde Real de voet van het gaspedaal. Het tempo verdween helemaal uit het spel, al kwamen de Madrilenen wel nog aan enkele kansen. Het bleef 0-4 en zo doet Real een uitstekende zaak in de titelstrijd. Het komt met één match minder op gelijke hoogte van grote rivaal Barcelona.