Kompany (die gewisseld moest worden) en geweldige De Bruyne zetten grote stap naar Champions League

16 mei 2017 22:54

In Engeland waren alle ogen op de wedstrijden van Manchester City en Arsenal gericht. Beide teams strijden immers met Liverpool nog om twee Champions League-tickets.

Manchester City begon goed dankzij een goal en assist van Kevin De Bruyne rond het halfuur. Bekijk hier nogmaals de beelden. Met een comfortabele 2-0 voorsprong werd de rust gehaald, maar zo comfortabel was dat niet voor Vincent Kompany.

Hij leek zich net na de goals te blesseren bij een tackle, wou er absoluut niet af, maar werd toch gewisseld even voor tijd om erger te voorkomen. Er werd nog twee keer gescoord, één aan beide kanten en Pablo Zabaleta kreeg een waardig afscheid.

Sanchez houdt ook Arsenal in de race

Arsenal dan, dat moest absoluut winnen tegen Middlesborough om nog kans te maken op een Champions League-ticket. Dat leek heel lang niet te lukken, maar Alexis Sanchez knalde in het slot toch twee keer raak.

Zijn twee goals houden Arsenal tot op drie punten van Manchester City én één punt van Liverpool. Het is dus nog allemaal mogelijk op de allerlaatste speeldag.

Sander De Graeve

Premier League \\ Arsenal \\ Manchester City \\ Sunderland \\ West Bromwich
 
 
Reacties.