Blijft Pogba de duurste speler ooit of stoot één van deze toppers hem binnenkort van zijn troon?

21 mei 2017 08:03

In de zomer van vorig jaar werd Paul Pogba de duurste transfer aller tijden met een bedrag van 105 miljoen euro. De geruchtenmolen voor de aankomende zomermercato draait al op volle toeren, er worden zelfs nóg hogere bedragen genoemd voor meerdere spelers.

José Mourinho drukte onlangs nog zijn wens uit op een recordtransfer, zodat Pogba minder druk op zijn schouders voelt (Dat kon u hier lezen). De kans is zeker reëel dat hij zijn zin zal krijgen deze zomer, want met zo veel geruchten in de lucht moet er toch zeker eentje uitkomen, niet?

De grootste geruchten

Mourinho kan er zelf voor zorgen, want zijn Manchester United werd al gelinkt aan spelers als Antoine Griezmann, Neymar, Gareth Bale en Romelu Lukaku. Big Rom zal vermoedelijk wel eerder naar Chelsea gaan dan naar nóg een nieuwe club in de Premier League.

De andere grootmacht die deze zomer de voorpagina's kan halen, is Real Madrid. Eden Hazard en Kylian Mbappé zijn de grootste namen die in Bernabeu kunnen neerstrijken. En dan zijn er ook nog clubs als PSG die onverwachts een grote slag kunnen slaan.

Voor al deze spelers is het niet ondenkbaar dat zij boven 105 miljoen euro kunnen uitkomen. Een absolute topclub die veel geld wil spenderen - waarschijnlijk Man Utd of Real Madrid - zal dus voor het nieuw record moeten zorgen. Zij werden al meermaals aan de meest waardevolle spelers van het moment gelinkt en beschikken ook over de nodige middelen.

Dit is de huidige top tien van duurste transfers:

Op Cristiano Ronaldo en Zinedine Zidane na gebeurden de duurste transfers in de voorbije vier jaar. Ook hebben er al twee de barrière van 100 miljoen gebroken. Het zegt toch wat over de staat van het moderne voetbal, waar zal dit eindigen?

Yannick Lambrecht

Premier League \\ Serie A \\ Manchester United \\ Juventus
 
 
Reacties.