Vetokele van 0 competitiegoals voor Zulte Waregem naar 8 stuks bij STVV: "Ze weten hoe ze mij kunnen houden"

22 mei 2017 15:53

Igor Vetokele scoorde vrijdag in de zevenklapper tegen KV Mechelen zijn vierde doelpunt van de play-offs, zijn achtste van het seizoen. De Belgische aanvaller met roots in Angola heeft zijn draai bij STVV helemaal gevonden.

De 25-jarige Vetokele kende een moeilijk seizoensbegin bij Zulte Waregem. Enkel op bezoek bij Cappellen voor de Belgische beker vond de spits de weg naar doel. In het Haspengouw bloeide Vetokele weer helemaal open.

"Ik voelde me meteen prima in deze groep", kijkt Vetokele terug op de jongste maanden. "Ik kreeg vertrouwen van de coach en mijn ploegmaats, dat had ik nodig. Anderzijds moet ik ook kritisch zijn. Tegen Mechelen liet ik enkele wenkende kansen liggen."

"Ik lig nog tot 2019 onder contract bij Charlton en wil graag blijven, maar... - Igor Vetokele

De vraag is nu wat de toekomst brengt voor Vetokele. "Ik lig nog tot 2019 onder contract bij Charlton. Ik wil graag blijven, want ik heb het hier naar mijn zin. Maar STVV weet wat het moet doen om me langer te houden. Of ik voor mijn vakantie duidelijkheid wil? Neen, daar lig ik niet wakker van. Ik focus me nu in de eerste plaats op de PO2-finale.

Diederik Geypen

STVV \\ Zulte Waregem \\ Charlton Athletic
 
 
Reacties.