Fans Gent doen massaal opmerkelijke oproep aan Sven Kums: "Held voor een dag of legende voor altijd", "Schrijf geschiedenis" en "Toch niet kiezen voor Weilervoetbal?"

27 mei 2017 20:43

Anderlecht maakt zich sterk snel te kunnen uitpakken met de komst van ene Sven Kums, maar AA Gent is niet van plan zijn ex-vedette en Gouden Schoen zomaar naar paars-wit te laten trekken. Ook de fans mengen zich nu met een opvallend initiatief in de debatten.

AA Gent wil Kums in ieder geval proberen te overtuigen om terug te keren naar AA Gent. "Wij hebben onze eigen argumenten", aldus Ivan De Witte daarover in Het Nieuwsblad. "Zolang er geen handtekening is gezet, geven wij de strijd nog niet op."

Ze willen ver gaan om hem te overtuigen, en dat heeft de fans ertoe aangezet om alvast op de sociale media zich tot Sven rechtstreeks te wenden. #Svencomehome is daarbij de veelgebruikte hashtag.

Het mog duidelijk zijn: de Gouden Schoen is in Gent nog steeds bijzonder hard geliefd. Heel veel fans willen hem nu ook opnieuw bij Gent zien tekenen. Of dat ook zal gebeuren? Dat zal de komende week duidelijk worden.

Redactie

Serie A \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Udinese
 
 
Reacties.