OFFICIEEL: Club Brugge heeft vierde transfer beet mét ambitie: "vertrouwen in dat hij net als Malinovskyi op korte termijn een meerwaarde kan worden in de Belgische competitie"

30 mei 2017 21:13

Club Brugge roert zich opnieuw op de transfermarkt en heeft nu ook zijn vierde transfer tot een goed einde gebracht. Daarmee toont het eens te meer de ambitie om ook volgend jaar mee te strijden om de prijzen.

Emmanuel Bonaventure Dennis. Dat is de naam van de 19-jarige Nigeriaanse aanvaller die zopas een contract voor vier seizoenen tekende bij Club Brugge. Blauw-zwart neemt hem over van Zorya Luhansk, derde in de Oekraïense competitie afgelopen seizoen en zo ook geplaatst voor de Europa League.

Dennis is na Acolatse, Mera en Masovic al de vierde versterking voor Club Brugge, met oog op het nieuwe seizoen. Bij Luhansk scoorde de vinnige aanvaller zes doelpunten in 22 matchen.

Sergiy Serebrennikov, die als gewezen Oekraiens International en voormalig speler van Club Brugge wel iets te vertellen heeft, is op de webstek van blauw-zwart alvast opgetogen van de transfer: "Dennis is een speler met een groot potentieel. Hij maakte op korte tijd veel progressie en toonde zich wekelijks als een van de beste spelers van de competitie. Het is een pijlsnelle aanvaller met een individuele actie die bovendien onvoorspelbaar is", klinkt het.

"Het is een ambitieuze kerel en ondanks zijn jonge leeftijd toonde hij zich een winnaar die uiteindelijk bepalend was voor zijn club in de strijd om Europees voetbal. Er was heel wat interesse van verschillende teams in binnen- en buitenland maar ik ben blij dat Club uiteindelijk aan het langste eind kon trekken. Ik heb er vertrouwen in dat hij net als Malinovskyi op korte termijn een meerwaarde kan worden in de Belgische competitie."

Johan Walckiers

Europa League \\ Club Brugge \\ Zorja Loehansk
 
 
Reacties.