Anderlecht heeft met Kums eerste klepper beet, Van Holsbeeck reageert op de interesse in Gerkens, Onyekuru, Sels, Depoitre en 'de Aziatische Bale'

02 juni 2017 21:40

Met Sven Kums haalde RSC Anderlecht zijn eerste grote vis van deze zomer binnen. Herman Van Holsbeeck beloofde vrijdag dat er in het paars-witte kamp nog transfers zullen volgen, én de manager ging op enkele reeds genoemde namen in.

Over Pieter Gerkens (STVV)

"We hebben met alle goeie spelers in België gesproken. Daar hoort Pieter Gerkens bij, maar ook Jordi Vanlerberghe en Mats Rits (allebei KV Mechelen) en Henry Onyekuru (Eupen). Dat zijn jongens die iedereen interesseren. Dat was met Sven Kums net hetzelfde, die kon naar élke Belgische topclub."

Over Henry Onyeukuru (Eupen)

"Ik hoor dat Arsenal zich in de strijd mengt, dan moet je natuurlijk direct afhaken. Dat Mogi Bayat (die in het verleden al meermaals betrokken was bij Anderlecht-transfers, red.) een exclusief mandaat kreeg om met de verschillende clubs te onderhandelen? Dat is de keuze van Eupen."

Over centrumverdediger Alexandru Cretu (Ljubljana) en 'de Aziatische Gareth Bale' Ali Adnan (Udinese)

"Er is altijd wel iets aan van namen die circuleren, maar we proberen de echte targets zo lang mogelijk uit de media te houden. Anders zijn we niet alleen."

Over Laurent Depoitre (FC Porto) en Matz Sels (Newcastle United)

"Dat is een beetje voorbarig."

Manuel Gonzalez

Serie A \\ Europa League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ STVV \\ Eupen \\ Udinese \\ KV Mechelen \\ België \\ CSM Iaşi
 
 
Reacties.