Voetballer uit Belgische competitie vermoord ... om SIM-kaart

04 juni 2017 10:51

KFC Duffel is in absolute rouw. Een van hun aanvallers is namelijk bij een overval om het leven gekomen. De omstandigheden van de tragische gebeurtenis zijn zo mogelijk nog triester.

"We vernamen zondag het droevige nieuws dat Joske Omena zaterdag zou overleden zijn in Lubumbashi. Hij werd samen met zijn neef het slachtoffer van een overval", klinkt het op de sociale media van KFC Duffel.

Bij die ploeg speelde Jocelyn 'Joske' Omena het afgelopen seizoen, net als tussen 2012 en 2015 al. Tussendoor bracht hij een jaartje door bij Londerzeel, maar nu was hij dus terug bij Duffel.

SIM-kaart

De aanvaller stond in de regio te boek als een erg vriendelijk en guitig man én een prima spits. Cappellen en meerdere andere teams lonkten naar hem om hem volgend seizoen over te nemen.

Maar een dwaze overval heeft dus veel te vroeg een einde gemaakt aan zijn leven. "Zijn neef overleefde de overval maar zou nog steeds in een coma liggen. De buit bedroeg een SIM-kaart. RIP Joske." Ook wij willen familie en vrienden van Omena én de voetbalfamilie van Duffel en andere getroffenen veel sterkte wensen in deze donkere tijden.

2e amateurliga B \\ FC Duffel
 
 
 
Reacties.