Griekse media willen van Deschacht weten wat ze van Hasi mogen verwachten, ook Mister Michel laat zich horen over nakende aanstelling

05 juni 2017 15:05

Zondagavond raakte bekend dat Besnik Hasi op het punt staat om coach te worden van Olympiakos. En dus wil men in Griekenland graag weten wat men van de Albanese coach mag verwachten.

Niemand beter dan Olivier Deschacht die daar zijn mening over kan geven. De Anderlecht-routinier werkte met Hasi samen, zowel in diens periode als assistent als toen hij promoveerde naar de functie van T1. "Hasi is een coach die focust op discipline, dat laat hij ook voelen op training", haalt Deschacht aan bij SDNA. "Maar als je een probleem hebt, kan je wel bij hem terecht."

"Hij gebruikte bij Anderlecht de 4-3-3-formatie, maar ik herinner me dat we in de Champions League ook naar een 4-4-2 overschakelden. Hasi houdt van aanvallend voetbal en een grondige analyse van de tegenstander. Dat zijn zijn sterke punten."

De druk? Die was hij ook bij Anderlecht gewoon - Olivier Deschacht

Olympiakos kiest voor Hasi omwille van zijn Europese ervaring. "Hij is er de geschikte man voor. We speelden onder hem belangrijke matchen tegen Arsenal, Borussia Dortmund en Galatasaray. Hij weet hoe het eraan toe gaat. En de druk? Die was hij ook bij Anderlecht gewoon", besluit Deschacht.

Net als Oli gaf ook Mister Michel zijn mening al op de nakende samenwerking tussen Hasi en Olympiakos. "En waarom niet ? Hij heeft het bij ons op Europees vlak verre van slecht gedaan", liet Verschueren via Twitter weten.

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Olympiakos Nicosia
 
 
 
Reacties.