Weg met de speculaties, Genkse sterkhouder heeft fantastisch nieuws voor de fans: "Mijn toekomst ligt nog één seizoen in Genk"

09 juni 2017 07:28

Leandro Trossard ontpopte zich op het seizoenseinde tot resolute sterkhouder van KRC Genk. Celta de Vigo trok twee keer aan zijn mouw met een bod van respectievelijk 3 en 5 miljoen euro, maar een transfer volgde niet.

De Limburgers wilden de 22-jarige Trossard niet laten gaan. In Het Laatste Nieuws komt de vleugelaanvaller daar nog eens op terug. "Iedereen wil graag meer verdienen en na wat ik het afgelopen seizoen heb gepresteerd, vond ik ook dat ik daar recht op had."

"De onderhandelingen zijn stopgezet, vanaf nu focus ik me enkel op mijn sportieve toekomst en die ligt nog één seizoen in Genk. Nadien zou ik graag naar Spanje gaan, de manier van spelen daar past bij mijn speelstijl."

Ik zal hen aan hun woord houden - Leandro Trossard

Goed nieuws dus voor de fans van KRC Genk. Trossard van zijn kant kreeg dan weer garanties richting de zomer van 2018. "Ze hebben mij verteld dat ze na volgend seizoen zullen meewerken aan een transfer en ik zal hen aan hun woord houden."

"Ik had misschien ook nu al de stap naar het buitenland kunnen zetten. Maar stel dat ik nu naar een club zoals Celta zou gaan, dan loop ik het risico dat ik op de bank terechtkom. Dan zet ik twee stappen achteruit in mijn carrière in plaats van één vooruit. Ik wil geen stappen overslaan, zeker omdat de ambities van Genk parallel lopen met die van mij."

Redactie

La Liga \\ KRC Genk \\ Celta De Vigo
 
 
Reacties.