Beerschot-Wilrijk legt cruciale pion langer vast: "De ultieme droom is en blijft uiteraard eerste klasse"

12 juni 2017 15:05

KFCO Beerschot-Wilrijk wil volgend seizoen geen mal figuur slaan in de Proximus League. En dus proberen de Mannekes hun sterkhouders langer aan zich te binden.

In die optiek verlengde Beerschot-Wilrijk maandag het contract van Guillaume François. De rechtsback tekende een nieuw contract en ligt nu tot medio 2018 vast op het Kiel. Na enkele blessures dwong de 27-jarige vleugelverdediger die in het verleden voor Sporting Charleroi voetbalde een vaste stek af.

(Lees verder onder de foto)

"Ik wil met KFCO Beerschot-Wilrijk verder doorgroeien", laat François op de officiële webstek van de club weten. "Volgend seizoen in 1B is de logische volgende stap na dat schitterende kampioenenjaar dat net achter de rug ligt. En de ultieme droom is en blijft uiteraard eerste klasse. Ik ben blij en fier dat de club en ikzelf elkaar gevonden hebben voor een verlengd verblijf. Onze ambities lopen parallel."

François kwam dit seizoen 22 keer in actie, waarvan zeventien keer als basisspeler. De rechtsachter vond ook vier keer de weg naar doel.

Redactie

Beerschot
 
 
Reacties.