Ibrahimovic vertrekt, maar Belg die niet voor de Rode Duivels speelt mogelijk wél bij Man United: "Ik voel me er klaar voor"

12 juni 2017 12:57

Zlatan Ibrahimovic zal volgend seizoen niet meer te zien zijn op Old Trafford. Een Belg met heel wat potentieel mogelijk wel.

Manchester United leende de Belgische Braziliaan Andreas Pereira afgelopen seizoen uit aan het Spaanse Granada. In La Liga startte de spelmaker 34 keer in de basis, scoorde hij vijf keer en leverde ook nog eens drie assists af.

Peirera mag dus terugblikken op een geslaagd avontuur in Spanje, waar hij op verschillende posities werd uitgespeeld. "De uitleenbeurt is het beste wat me kon overkomen", vertelt Pereira op de officiële webstek van Man United. "We speelden een ander soort voetbal dan United. Minder dominant, maar wel op de tegenaanval. Dat was een hele uitdaging voor mij."

Meer dan 2.000 minuten

De vraag is nu of Pereira in de plannen van José Mourinho past? "Ik denk dat ik er nu klaar voor ben. ik speelde meer dan 2.000 minuten in het heerste elftal, in La Liga. Ik voel me meer dan klaar om op het allerhoogste niveau aan de slag te gaan. Ik ben meer matuur, zowel op fysiek vlak als mentaal. Volgend seizoen wil ik voor United spelen."

Redactie

Primera Division \\ Europa League \\ Manchester United \\ Granada
 
 
Reacties.