'Club Brugge mengt zich in de race om toptarget van twee andere Belgische topclubs'

15 juni 2017 08:32

Steekt Club Brugge binnenkort twee van zijn concurrenten de loef af? Het zou best kunnen. Volgens de laatste geruchten zou blauw-zwart zich namelijk moeien in het transferdossier van Frank Andrijasevic (25), de spelmaker die hoog op het verlanglijstje van Standard en AA Gent staat.

Standard meldde zich als eerste gegadigde bij NK Rijeka, maar niet veel later besliste ook AA Gent om achter de speler aan te gaan. Manager Patrick Turcq ging persoonlijk naar Kroatië om Andrijasevic en diens entourage over de streep te trekken, maar kwam een kale reis terug. Daar kan je hier meer over lezen.

Standard leek de strijd om de Kroatische middenvelder dus te winnen, maar nu krijgt de transfersoap een verrassende wending. Volgens lokale media zou nu ook Club Brugge voor Andrijasevic willen gaan.

Standard biedt 3 miljoen plus Milec

Volgens La Dernière Heure zou Standard 3 miljoen euro bieden plus de overbodige Martin Milec. Of Club Brugge al een bod uitbracht bij NK Rijeka en hoeveel het veil heeft voor Andrijasevic, is niet duidelijk.

Met niewbakken trainer Ivan Leko beschikt Club mogelijk wel over een extra troef om de speler over de streep te trekken. Al dacht AA Gent met doelman Lovre Kalinic ook over een serieuze troef te beschikken, maar die slaagde er vooralsnog niet in om Andrijasevic voor De Buffalo's te doen kiezen.

Jupiler Pro League \\ Club Brugge \\ KAA Gent \\ Standard \\ Rijeka
 
 
 
Reacties.