Lombaerts en Rozehnal zetten hun krabbel bij KV Oostende, en dus vertrekt deze verdediger wellicht naar andere eersteklasser

16 juni 2017 14:59

Doordat KV Oostende zich onlangs met Nicolas Lombaerts versterkte én het aflopende contract van David Rozehnal verlengde, worden de plaatsjes in het defensieve compartiment van trainer Yves Vanderhaeghe plots érg duur. Het is dan ook niet duidelijk hoe de toekomst van Bruno Godeau (25) eruitziet.

De speelkansen van de jonge verdediger slonken zienderogen nadat ervaren rotten als Rozehnal en Lombaerts hun krabbel zetten in de Versluys Arena. Het lijkt er dan ook op dat Godeau andere oorden zal opzoeken.

Momenteel is Godeau op huwelijksreis, maar inmiddels sprak het management van de speler al met enkele geïnteresseerde clubs. Het is de bedoeling om zo snel mogelijk een oplossing te vinden waar alle partijen beter van worden. Gezien de goede verstandhouding tussen Godeau en Oostende, zou dat geen probleem mogen zijn.

KV Kortrijk

Eén van de ploegen die zich graag met Godeau zou willen versterken, is KV Kortrijk. De West-Vlamingen speuren dezer dagen naar Belgische versterking en Godeau lijkt prima in het plaatje te passen.

Godeau speelt sinds januari 2016 bij Oostende en stond er sindsdien 27 keer aan de aftrap in de Jupiler Pro League. In totaal speelde de 25-jarige verdediger al meer dan honderd wedstrijden op het hoogste niveau.

Timothy Collard - Sander De Graeve

Jupiler Pro League \\ KV Oostende \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.