Belgische clubs mogen Odjdja alvast vergeten, Besnik Hasi mag nog hopen

27 juni 2017 18:58

Vadis Odjidja staat nog steeds in de belangstelling van zowat heel Europa. Het is ook nog niet zeker dat hij Legia Warschau gaat verlaten, want het prijskaartje dat op de middenvelder werd geplakt is niet gering. Besnik Hasi wil echter een nieuwe inspanning doen.

AA Gent, Anderlecht en nog enkele andere Belgische clubs zouden in het verleden al gepolst hebben, net als teams uit Dutisland en Turkije. Een weekje geleden kwam ook Olympiakos op de proppen.

Olympiakos

Bij die Griekse club zou Odjidja zijn ex-coach van bij Legia terugvinden, want Besnik Hasi werd bij de Polen vorig seizoen snel ontslagen. Er is al gesproken tussen de middenvelder en de Griekse club, maar tot op heden is er nog geen akkoord.

Als Besnik Hasi de oude bekende wel degelijk wil terug bij zich halen, dan zal hij niet minder dan vijf miljoen euro moeten ophoesten. Odjidja werd afgelopen seizoen speler van het jaar in de Poolse competitie én beste middenvelder, dus het is logisch dat ze hem niet zonder slag of stoot willen laten gaan. De Belg zelf gaf eerder al aan dat een overstap naar België alvast niet voor meteen zou zijn.

Redactie

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KAA Gent \\ Olympiakos \\ België \\ Legia Warschau
 
 
Reacties.