AC Milan staat op een zucht van nieuwe toptransfer

02 juli 2017 17:24

Sinds is AC Milan in handen is van rijke investeerders, laat de Italiaanse topclub van weleer het geld rollen. Milan haalde al enkele nieuwe spelers naar San Siro en staat nu op een zucht van een nieuwe toptransfer.

Zo is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Hakan Calhanoglu officieel van AC Milan is. De Turkse spelmaker van Bayer Leverkusen is al in Milaan gearriveerd, waar hij later op de dag zijn medische testen aflegt.

Vijfde grote transfer

Als de medische keuring niets verdachts aan het licht brengt, dan zet de 23-jarige Turkse international zijn krabbel onder een meerjarige overeenkomst. Na André Silva (FC Porto), Ricardo Rodriguez (VfL Wolfsburg), Mateo Musacchio (Villarreal) en Franck Kessie (Atalanta) wordt Calhanoglu de vijfde gerichte aankoop van Milan.

Calhanoglu speelde de voorbije drie seizoenen voor Bayer Leverkusen, dat de speler in de zomer van 2013 overnam van Hamburger SV. De aanvallende middenvelder weet het doel goed staan en heeft bij wijze van spreken een patent op schitterende vrijschoppen.

Bundesliga \\ Serie A \\ AC Milan \\ Bayer Leverkusen
 
 
 
Reacties.