'Tweede speler van FC Porto onderweg naar Antwerp'

02 juli 2017 10:47

Royal Antwerp FC stelde met Luciano D'Onofrio een nieuwe sportief directeur aan. Dat de gewezen sterke man van Standard veel contact heeft in de voetbalwereld, is algemeen geweten. Zo staat Antwerp opnieuw dicht bij een speler van de Portugese topclub FC Porto.

Enkele dagen geleden werd Ivo Rodrigues (22) al in verband gebracht met een (tijdelijke) overstap naar Antwerp, maar daar blijft het niet bij. Volgens Record zou ook aanvaller Ze Manuel (26) straks naar de Bosuil afzakken.

Ze Manuel is een polyvalente aanvaller die in de punt van de aanval en op de flanken uit de voeten kan. Porto legde de speler vorige zomer vast tot medio 2021, maar verhuurde hem tijdens het voorbije seizoen aan reeksgenoot Vitoria Setubal.

Niet overtuigend bij Vitoria Setubal, overbodig bij Porto

Daar speelde Ze Manuel mee in 28 wedstrijden en maakte hij twee doelpunten. Overtuigen deed de speler evenwel niet, waardoor hij ook tijdens het volgende seizoen niet op speelminuten bij Porto hoeft te rekenen.

Volgens Record zou de spelers eerstdaags naar België afzakken en zou Antwerp hem dan weer met open armen ontvangen. Het is wel nog niet duidelijk of het om een definitieve transfer of om een uitleenbeurt zou gaan.

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ FC Porto
 
 
 
Reacties.