Celtic maakt jacht op Charly Musonda Junior, dit is het goudhaantje van Chelsea van plan

04 juli 2017 18:24

De transferperiode is begonnen, maar tot nader order is Charly Musonda Junior (20) nog steeds een speler van Chelsea. Het is niet duidelijk of onze landgenoot op Stamford Bridge op speelminuten hoeft te rekenen, maar aan een transfer lijkt Musonda voorlopig niet te denken...

De Schotse topclub Celtic Glasgow toont dezer dagen meer dan gewone interesse voor Musonda. Trainer Brendan Rodgers zou de middenvelder maar wat graag binnenhalen, maar voorlopig blijft Musonda bij Chelsea.

Dat blijkt ook uit een Instagram-post van Lamisha Musonda, de oudere broer van Charly. “De interesse van Celtic is flatterend, maar Charly is een Chelsea-speler en is gefocust op Chelsea”, klinkt het duidelijk.

Champions League

Volgend seizoen komt Chelsea uit in de Champions League, en dat verhoogt mogelijk ook de speelkansen van Musonda. Als Antonio Conte door de opeenstapeling van wedstrijden wat meer gaat roteren, liggen er mogelijk speelminuten in het verschiet voor Musonda.

Al blijft het nog even afwachten wat de voorbereiding op het nieuwe seizoen brengt voor de Belgische belofte. Musonda mag zich dan bewijzen aan Conte. Als hij de coach van The Blues kan overtuigen, zit er zeker en vast een verlengd verblijf in. Zo niet, dan dringt een uitleenbeurt of een transfer zich op.

Redactie

Premier League \\ Chelsea \\ Celtic Glasgow
 
 
Reacties.